fbpx
الرئيسية / آسيا / فرصة.. تأشيرة تايلاند مجانًا لفترة محدودة: تعرف على الأوراق المطلوبة

فرصة.. تأشيرة تايلاند مجانًا لفترة محدودة: تعرف على الأوراق المطلوبة

تأشيرة تايلاند | الرحالة | أعلنت وزارة الخارجية التايلاندية أنها قررت إعفاء المسافرين إليها من مصاريف الفيزا من 1 ديسمبر 2016 وحتى 28 فبراير 2017.

الأوراق المطلوبة:

1- الباسبور يكون متاح لـ 6 شهور وصورة من أول صفحة.
2- صورة شخصية حديثة 3 × 4 وياريت تكون فعلا حديثة عشان بيدققوا، ومتكنش زي صورة الباسبور ضروري جداً.
3- طلب الحصول علي الفيزا، ودة موجود علي موقع السفارة وهتملاه أونلاين وتطبعه.
4- حجز فندق.
5- حجز طيران مبدئي.
6- كشف حساب من البنك على أخر 3 شهور فيه أكتر من 10 الاف جنيه مصري.
7- خطاب من جهة العمل أو سجل تجاري وبطاقة ضريبية مترجمة للإنجليزية.

تأشيرة تايلاند
تأشيرة تايلاند

تأشيرة تايلاند

نقاط مهمة لازم تخلى بالك منها قبل تقديم الورق:

1- لازم الحجز يكون فعلى “ممكن تلغيه بعد كدا عادي” بلاش حجز وهمى عشان الفيزا متترفضش.
2- خلى بالك من مواعيد حجز الطيران، واكتب اسمك زي الباسبور بالظبط.
3 – حجز طيران ذهاب وعودة غير مؤكد.
4- السفارة مش بتجبرك تاخد ميعاد محدد، لكن الأفضل تكون هناك الساعة 9 ص.
5- مدة الفيزا بتكون 3 شهور وتقدر تقعد هناك 60 يوم كحد أقصي.
Thailand Visa online
مكان السفارة: 19 شارع هنداوي (اسم اخر للشارع شارع الكاتب)، الدقي، القاهرة، بجانب مستشفي الكاتب.
مواعيد تسليم الورق: من 9:30 الي 11:30 صباحا (بياخدوا 100 أبليكيشن فقط فى اليوم)
مواعيد الاستلام: من 3:00 الي 4:00 عصرا (استلام الفيزا كحد اقصي 3 ايام عمل)

شاهد أيضاً

السياحة في أملج

السياحة في أملج السعودية : دليلك لأهم الأنشطة والمعالم السياحية

السياحة في أملج | الرحالة |   يقولون إن مكة المكرمة و المدينة المنورة هما …